Reunió del Consell Rector de PalmaActiva

El Consell ha aprovat la participació de PalmaActiva en els programes “SOIB Joves Qualificats” i “Palma SOIB Visibles” i les bases per a la VI edició del concurs PalmaActiva per millors projectes empresarials d’estudiants.

Reunió del Consell Rector de PalmaActiva
Reunió del Consell Rector de PalmaActiva
El Consell Rector de PalmaActiva ha aprovat en reunió ordinària la participació de l’Agència de Desenvolupament Local al programa “SOIB Joves Qualificats” per a entitat locals 2017-2018, mitjançant el qual PalmaActiva contractarà 52 joves a partir del mes de desembre. La presidenta de PalmaActaiva Joana Maria Adrover ha explicat al Consell Rector que dada la bona experiència que ha suposat la primera participació al programa “SOIB Joves Qualificats” que s’ha desenvolupat entre març i novembre de 2017, PalmaActiva participarà de nou a aquest programa que compta amb la participació del SOIB i amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE).

A més, el Consell Rector també ha aprovat el projecte “Palma SOIB Visibles” per a entitat locals 2017-2018. Gràcies a aquest programa, PalmaActiva ha contractat 57 persones –que tenen una mitjana d’edat de 56 anys– i que fan feina a diferents àrees municipals durant 6 mesos. Aquest programa, que va començar el passat 16 d’octubre, està finançat amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

Durant la reunió, Joana Maria Adrover, presidenta de PalmaActiva, va donar comptes als membres del Consell Rector de la concessió provisional de les subvencions de Comerç de l’Ajuntament per a la modernització i implantació d’establiments comercials. Adrover ha explicat la gran acollida que han tingut aquestes ajudes, que aquest any van doblar el seu pressupost passant a estar dotades amb 92.000 euros.

El Consell Rector també ha aprovat las bases de la VI edició del concurs PalmaActiva per a millors projectes empresarials d’estudiants. Aquest concurs, dotat amb 4.500 euros, té entre els seus objectius difondre la cultura emprenedora entre els estudiants i promoure l’interès de l’alumnat envers l’autoocupació i la creació d’empreses. El certamen s’adreça als centres educatius públics, concertats i privats de Palma que imparteixen estudis de segon de Batxillerat i qualsevol estudi dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior.

A més de la presidenta de PalmaActiva, a aquesta sessió ordinària del Consell Rector de PalmaActiva han assistit els següents vocals: Francisco Ducrós, coordinador general de Turisme, Comerç i Treball; Susana Rincón, directora general de Treball i gerent de PalmaActiva; Pepa Peláez, directora general de Comerç; Joan Antoni Salas, director general de Benestar i Drets Socials; Ana Requena en representació de CAEB i Jordi López en representació de REAS. També han acudit a la reunió la secretària delegada Esther Rotger.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.