Suport de la Regidoria de Comerç al Black Friday

Espais publicitaris de l’Ajuntament de Palma per animar a comprar als comerços de Son Ferriol

Palma, 21 de novembre de 2017.- La regidora de Turisme, Comerç i Treball ha donat suport un any més a les activitats que han sol•licitat associacions de comerç amb motiu del Black Friday.

Per una banda, l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Palma ha gestionat els permisos per a l’activitat “Vine a pedalejar” que es durà a terme a l’espai comercial dels Geranis, on es farà una encesa de llums molt especial amb una bicicleta de Bicipalma propietat de l’SMAP. Totes aquelles persones que vulguin pedalejar contribuiran a encendre les llums de l’arbre situat al Passatge Particular Joan XXIII. L’activitat començarà a les 18:30 hores.

Per altra banda, la regidoria de Comerç ha gestionat per a l’Associació d’Indústria i Comerç Son Ferriol espais publicitaris de l’Ajuntament de Palma per animar a comprar als comerços de Son Ferriol durant el proper 24 de novembre.

Dinamització comercial.- El servei de dinamització comercial de PalmaActiva s’adreça a comerciants i patronals del comerç de Palma. Les activitats de dinamització com aquestes del Black Friday es posen en marxa o bé a proposta de les patronals i associacions o bé a proposta conjunta amb l’Ajuntament i s’organitzen per ajudar a consolidar el comercial tradicional. Aquestes activitats compten amb la col•laboració municipal en relació amb la tramitació de permisos i llicències i amb la cessió d’infraestructura i logística.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.