Reunió del Consell Municipal del Comerç

La quarta i darrera sessió d’aquest any del Consell Municipal del Comerç ha tingut lloc avui a PalmaActiva.

Reunió del Consell Municipal del Comerç en 2017
Reunió del Consell Municipal del Comerç en 2017
La quarta i darrera sessió d’aquest any del Consell Municipal del Comerç ha tingut lloc avui a PalmaActiva. A la reunió, Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha presentat les actuacions fetes des de l’Ajuntament els darrers mesos a favor del comerç de Ciutat, entre les quals ha destacat el futur catàleg d’establiments emblemàtics i les subvenciones de comerç. Respecte al catàleg d’emblemàtics, ha explicat que dins el mes de desembre tindrà lloc la darrera reunió de la comissió tècnica i que per gener es donarà compte del projecte al grup de treball, del que formen part patronals i grups polítics de l’Ajuntament. Pel que fa a les subvencions, la regidora de Comerç ha explicat que aquest any també s’han exhaurit aquests ajuts econòmics dirigits a fomentar la implantació, la modernització i la innovació de les microempreses i petites empreses comercials ubicades al terme municipal de Palma

Adrover ha presentat també l’informe de gestió de les actuacions de dinamització comercial i de foment al teixit comercial que han comptat amb el suport de la regidoria de Comerç, com són la Fira d’Estocs, Relaxa’t amb el comerç de Palma, la Petigrossa, Black Friday, Palma tot un centre de diversió i Fes Nadal al Petit Comerç.

El Consell Municipal de Comerç és un fòrum de participació i consulta sobre aspectes estratègics que afecten el comerç de Palma en el que participen diferents entitats del sector, així com patronals i sindicats i altres entitats convidades segons el tema a tractar.

Per part de l’Ajuntament, a la sessió d’avui han assistit Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball; Francisco Ducrós, coordinador de Turisme, Comerç i Treball; Josep Maria Rigo, coordinador d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal; Joana Maria Adillón, directora general de Funció Pública i Govern Interior; Javier Bonet, representant del Grup Municipal Popular, i Josep Lluís Bauzá, representant del Grup Municipal Ciudadanos. També s’ha comptat amb l’assistència d’Antoni Vilella, gerent d’Afedeco; Laura Bennàssar, gerent de Pimeco; Silvia Montejano, representant de CCOO; i José Sastregener, representant d’USO.

La propera reunió de la comissió està prevista per al primer trimestre de 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.