“Talia”, de Toni Bestard, millor curtmetratge dels III Premis Audiovisuals Palma Film Office

David Jiménez ha estat el guanyador a la categoria de vídeo promocional.

D'esquerra a dreta: Pedro Barbadillo, membre del jurat i director de la Mallorca Film Comission; Joana Maria Adrover, presidenta de PalmaActiva; David Jiménez, guanyador de la categoria vídeo promocional; Felipe Nover, representant d’APEIB; Toni Bestard, guanyador de la categoria millor curtmetratge; i Susana Rincón, gerent de PalmaActiva.
D’esquerra a dreta: Pedro Barbadillo, membre del jurat i director de la Mallorca Film Comission; Joana Maria Adrover, presidenta de PalmaActiva; David Jiménez, guanyador de la categoria vídeo promocional; Felipe Nover, representant d’APEIB; Toni Bestard, guanyador de la categoria millor curtmetratge; i Susana Rincón, gerent de PalmaActiva.
El director Toni Bestard, amb l’obra “Talia”, ha estat el guanyador dels III Premis Audiovisuals Palma Film Office a la categoria de millor curtmetratge. Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha lliurat el xec que acredita Bestard com a guanyador dels 4.000 euros d’aquesta categoria. L’obra de David Jiménez “Filming in Palma” ha guanyat el premi de millor vídeo promocional de Palma, dotat amb 2.000 euros.

Aquest concurs té com a finalitat impulsar iniciatives audiovisuals i difondre els millors escenaris de rodatge de la nostra ciutat. Segons Joana Maria Adrover, “aquestes iniciatives pretenen incentivar el coneixement que es té de la nostra ciutat per part de les productores nacionals i internacionals i atreure rodatges a Palma; consideram aquest sector com una oportunitat de creixement per a la nostra ciutat”.

Per concursar a aquests premis, les obres havien d’incloure de manera destacada ubicacions i escenaris interiors o exteriors reconeixibles de Palma, essent la temàtica lliure. A la categoria de curtmetratges, les obres havien de tenir una durada màxima de 30 minuts. A la categoria de vídeo promocional, les obres havien de tenir una durada mínima de 20 segons i màxima de 40 segons. La categoria d’animació digital, dotada amb 4.000 euros, ha quedat deserta.

Sinopsi de “Talia”

Talia és una noia de 13 anys que somia amb ser boxejadora. Però haurà de superar un obstacle molt difícil: l’infern de convivir amb un assetjador que la maltracta assíduament. La seva única esperança és Martín, un ex boxejador que li ensenya a lluitar i que es converteix en la seva única persona de confiança.

Al lliurament del premi ha assistit Felipe Nover, de l’Associació Pro-Emancipats de les Illes Balears (APEIB), ja que aquest curt és el resultat del primer projecte de sensibilització social d’aquesta associació, que representa a joves que han passat pel sistema de protecció de menors i han d’afrontar el procés d’emancipació.

Teàiler de “Talia”

Toni Bestard

“Filming in Palma”

David Jiménez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.