La sala de conferències de PalmaActiva s’omple per parlar sobre creativitat i innovació

Ahir dimecres va tenir lloc a PalmaActiva la conferència “Vitamina creativa per a projectes innovadors”, a càrrec de l’expert Juan Pastor Bustamante.

La sala de conferències de PalmaActiva s’omple per parlar sobre creativitat i innovació
La sala de conferències de PalmaActiva s’omple per parlar sobre creativitat i innovació
Ahir dimecres va tenir lloc a PalmaActiva la conferència “Vitamina creativa per a projectes innovadors”, a càrrec de l’expert Juan Pastor Bustamante. Una cinquantena d’assistents van omplir la sala de conferències de PalmaActiva.

L’objectiu d’aquesta conferència organitzada per PalmaActiva era donar les claus i estratègies d’empreses que activant la seva capacitat creativa han desenvolupat projectes innovadors. Durant la conferència, Pastor Bustamante va defensar que per generar creativitat s’ha de permetre que les idees flueixin: “Quantes més idees millor, mai la primera idea serà la més creativa, per això no s’han de posar traves a la generació d’idees”.

L’expert també va explicar les palanques d’innovació que ajuden a generar innovació en poc temps, aquestes palanques són la visió global, la tecnologia, el disseny, la comercialització i el màrqueting, el finançament i el networking. “Mitjançant l’anàlisi de tendències podem aplicar idees d’altres sectors als nostres productes o serveis”, va afirmar Pastor Bustamante.

El conferenciant

Juan Pastor Bustamante és expert en creativitat i innovació personal, organitzacional i territorial. CEO de la consultora Repensadores. Dirigeix la plataforma Red de Industrias Creativas promoguda per la Fundació Santillana i l’Institut Europeu de Disseny (IED Madrid). Treballa com a professor i director de cursos de creació i consolidació d’empreses des de fa 15 anys a institucions educatives com l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i l’Institut Europeu de Disseny. Forma part de “Els 100 de la Fundació COTEC”, la major xarxa d’experts en innovació en espanyol. Ha treballat com a consultor per a empreses com a Telefónica, Iberdrola, Renfe, Repsol, Banesto, Microsoft, Abengoa, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.