Reunió del Consell Municipal de Comerç

S’han presentació iniciatives de Suport al comerç de Palma com el programa formatiu d’innovació.

Reunió del Consell Municipal de Comerç
Reunió del Consell Municipal de Comerç
La primera sessió d’aquest any del Consell Municipal del Comerç ha tingut lloc avui a PalmaActiva. A la reunió, Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha presentat les actuacions fetes des de l’Ajuntament els darrers mesos a favor del comerç de Ciutat, entre les quals ha destacat la revisió del catàleg d’establiments emblemàtics, el projecte Formació Dual Comerç i el programa d’innovació digital en el comerç de proximitat, que pretén oferir als petits comerços de Palma una oportunitat per a millorar les seves competències digitals i la seva presència a internet i xarxes socials. Durant la reunió també s’ha informat sobre la nova zona ORA a la zona del carrer de Jesús i sobre de la posada en funcionament de la segona fase de la recollida de la matèria orgànica a Palma.

El Consell Municipal de Comerç és un fòrum de participació i consulta sobre aspectes estratègics que afecten el comerç de Palma en el que participen diferents entitats del sector, així com patronals i sindicats i altres entitats convidades segons el tema a tractar. Aquest espai de debat sobre el comerç s’ha recuperat aquesta legislatura a petició de les patronals del comerç, que reclamaven un punt de trobada entre l’Ajuntament i el sector.

A més de la regidora de Comerç, a la sessió d’avui han assistit Sergio Gómez, director general de Comerç; Griselda Sesé, directora general de Fires, Mercats i Ciutadania; Patrícia Conrado, en representació del grup municipal Ciutadans; Gemma Pérez, en representació d’AFEDECO; Rocío Gómez, en representació de PIMECO i Josep Sastregener, en representació d’USO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.