PalmaActiva reedita un fullet que dóna suport al comerç local i lluita contra la venda de productes falsificats

L’imprès s’ha elaborat en quatre idiomes i es dirigeix tant a turistes com a residents.

PalmaActiva reedita un fullet que dóna suport al comerç local i lluita contra la venda de productes falsificats
PalmaActiva reedita un fullet que dóna suport al comerç local i lluita contra la venda de productes falsificats
La regidoria de Turisme, Comerç i Treball acaba de reeditar un fullet que dóna suport al petit comerç local i que lluita contra la venda de productes falsificats. L’imprès s’ha editat en castellà, català, anglès i alemany.

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, “des de la nostra regidoria sempre hem tingut sensibilitat envers el petit comerç i els seus valors, molts dels quals estan relacionats directament amb les persones que hi treballen i s’hi dediquen professionalment; precisament pensant en les persones promovem aquesta campanya per sensibilitzar la ciutadania i els visitants de la problemàtica que hi ha al darrere de la venda ambulant il·legal”. L’edil de Comerç destaca: “Allò que volem incentivar és que es valori realment l’activitat comercial que es desenvolupa de forma legal i amb totes les garanties per al públic”.

Aquesta campanya es ve desenvolupant des de fa tres anys i arriba a molts d’indrets del municipi, com Platja de Palma i el centre de Ciutat. El fullet es repartirà a les oficines de turisme, oficines d’atenció al públic, casals de barri, patronals, recepcions d’hotels, aeroport, port, botigues, etc.

En el fullet es demana als residents i turistes que no col·laborin amb la venda de productes falsificats, ja que és il·legal. També s’informa que els productes falsificats són un risc per al consumidor i que aquesta activitat contribueix a l’economia submergida i requereix d’autorització municipal. En aquest imprès editat per l’Ajuntament s’anima també a comprar al comerç local, que ofereix productes originals i de qualitat, genera ocupació i riquesa local, protegeix el comerç emblemàtic i aporta diversitat.

Joana Maria Adrover afirma: “És una qüestió complicada d’abordar però cal informar al possible consumidor de què aquesta activitat és perjudicial per a tots, amb aquesta campanya informam tant de les desavantatges de la venda ambulant il·legal com de les avantatges del petit comerç local”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.