Reunió a PalmaActiva per fomentar la contractació de persones majors de 45 anys

La regidora Joana Maria Adrover s’ha reunit amb representants d’UGT; CCOO, CAEB, PIMEM i AMPEB.

Reunió a PalmaActiva per fomentar la contractació de persones majors de 45 anys
Reunió a PalmaActiva per fomentar la contractació de persones majors de 45 anys
PalmaActiva vol fomentar la contractació de persones majors de 45 anys, i per treballar conjuntament a favor i aquest col·lectiu, avui s’han reunit a PalmaActiva representants de l’Ajuntament, UGT, CCOO, CAEB, PIMEM i AMPEB.

“Des de PalmaActiva apostem decididament per fomentar la contractació de persones majors de 45 anys, per això volem fer una campanya dirigida al fet que les empreses vegin tot el que aporta contractar aquestes persones, una campanya consensuada i treballada conjuntament amb les entitats que treballen en aquest àmbit”, afirma Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, que afegeix que “independentment de la seva edat, al final es contracta a persones, amb les seves habilitats i competències, i això ho volem posar en valor totes les entitats reunides”.

A la reunió han assistit Joana Maria Adrover, presidenta de PalmaActiva; Pepa Peláez, coordinadora de Turisme, Comerç i Treball; Carmen Francès de CAEB; Carlos Lluch de PIMEM; Ana Landero d’UGT; José Luis García de CCOO i Pedro Delgado i Dolors Sastre de AMPEB.

Taller Canvas +45

PalmaActiva ofereix des de fa anys un programa d’orientació específica per a les persones majors de 45 anys a la recerca de treball: el taller Canvas + 45. El taller consta de 15 hores repartides en 5 sessions d’assessorament grupal i una sessió on es practica l’entrevista de selecció per ajudar a incrementar les opcions de trobar feina.

Durant l’any 2017 PalmaActiva va desnvolupar 5 itineraris de Canvas +45 amb 71 participants. La valoració de la satisfacció d’aquest servei va ser de 8,91 sobre 10.

2 comentaris sobre “Reunió a PalmaActiva per fomentar la contractació de persones majors de 45 anys

  1. Hola, mi nombre es Roberto Lazaro Capote y tengo 65 años por lo que nadie me acepta en ningún empleo. He sido durante más de 20 años consultor en temas empresariales y estudios universitarios y de posgrado por lo que he acumulado una amplia experiencia sin embargo, siento que a nadie le interesa solamente por mi edad.
    En las empresas que he trabajado he vistos problemas sobre calidad, dirección, organización, etc. Pero son pocos los empresarios de pymes que reconocen tener problemas y por eso es tan alta la mortalidad y el bajo promedio de vida de estas empresas.
    He visto que tienen un taller para incorporar a personas mayores de 45 quisiera incorporarme.
    Saludos
    Roberto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.