Conferència a PalmaActiva sobre el cooperativisme com a pilar de l’economia social

  • La xerrada tindrà lloc el divendres 23 de novembre a les 10h a PalmaActiva.
  • Els ponents seran els experts Malena Riudavets, Celso Gándara, Arena Pequeño y Xavi Moyà.

PalmaActiva organitza per al proper divendres 23 de novembre a les 10h la conferència “Les cooperatives, pilar de l’economia social”. Els ponents seran els experts Malena Riudavets, presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB); Celso Gándara, president d’Espazo Coop, la Unió de Cooperatives de Treball Associat de Galícia, i Arena Petit i Xavi Moyà, de la cooperativa Bauma

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball i presidenta de PalmaActiva, “el nostre objectiu és generar un espai de debat i coneixement sobre els models de negoci de les cooperatives a les Illes Balears i conèixer iniciatives de cooperativisme pensades per al benefici comú i que són reflex de projectes i d’iniciatives d’innovació social i mediambiental centrades en les persones”.

A la conferència hi participen:
Malena Riudavets, enginyera tècnica industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB). Aquesta experta en cooperativisme i economia social també és vicepresidenta de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears, membre del Comitè de Gènere de l’Associació Cooperativa Internacional, membre de Cooperatives Europe, vicepresidenta de la Confederació Española de Cooperatives de Treball Associat i presidenta de la cooperativa d’ensenyament CIDE.
Celso Gándara, president d’Espazo Coop, la unió de cooperatives de treball associat de Galícia. És llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat de Vigo, i duu més de 25 anys dedicat al sector de l’economia social. Actualment és gerent de la cooperativa Algalia.
Arena Petit, presidenta, i Xavi Moyà, secretari de la cooperativa Bauma, Altres Perspectives S. Coop. Bauma és una cooperativa de creació recent que duu a terme activitats de desenvolupament organitzacional, consultoria i projectes d’educació amb perspectiva de gènere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.