Protocol de col·laboració entre PalmaActiva i TIRME

L’empresa s’ha adherit a la Xarxa Activa d’Empreses de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma.

Protocol de col·laboració entre PalmaActiva i TIRME
Protocol de col·laboració entre PalmaActiva i TIRME
Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, i Rafael Guinea, director de TIRME, han signat avui un protocol de col·laboració mitjançant el qual TIRME s’adhereix a la Xarxa Activa d’Empreses de PalmaActiva.

La Xarxa Activa d’Empreses té per finalitat dur a terme mesures d’actuació entorn de l’ocupació, la formació i l’emprenedoria, i, en general, accions que puguin millorar el desenvolupament local i el posicionament de les persones al mercat laboral; i col·laborar en la incorporació al mercat de treball de persones en edat laboral especialment vulnerables, com els joves i majors de 45 anys.

Segons Joana Maria Adrover, PalmaActiva, d’acord amb el seu pla estratègic i amb el Pacte Local per a l’Ocupació, ha creat aquesta Xarxa Activa d’Empreses per tractar d’afrontar la precarietat laboral, la temporalitat i la pèrdua de drets que afecta especialment als treballadors joves i majors de 45 anys: “Pensam que la millor manera d’intentar millorar la situació és la col·laboració publicoprivada”.

TIRME és l’empresa concessionària encarregada d’aportar solucions mediambientals en la gestió de residus urbans de Mallorca i està compromesa amb la responsabilitat social corporativa, tal com es recull en els seus plans d’acció i en el seu sistema de qualitat. “Aquest acord de col·laboració ens satisfà i abunda en aquesta línia de treball”, assegura el director de TIRME Rafael Guinea.

Les activitats de PalmaActiva en les quals TIRME participarà són: pràctiques formatives no laborals, intermediació laboral mitjançant l’Agència de Col·locació de PalmaActiva i visites de grups a l’empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.