Pere Joan Llofriu, impulsor de la startup “Clothest” a l’Explorer UIB Palma Space, guanya un viatge a Silicon Valley

  • Pere Joan Llofriu, amb un projecte sobre el consum de moda, ha aconseguit plaça per viatjar a San Francisco junt a altres 52 emprenedors del programa Explorer, que impulsa el Banco Santander amb la coordinació del CISE i el recolzament de Palmaactiva i la UIB.
  • Alejandra González, promotora de la idea “StopViolence” i Jaume Riera, creador de “Tick Up”, han estat els finalistes dels premis Woman Explorer i del Disruptive Technology Explorer.

Pere Joan Llofriu, impulsor de la startup “Clothest” a l'Explorer UIB Palma Space, guanya un viatge a Silicon Valley
Pere Joan Llofriu, impulsor de la startup “Clothest” a l’Explorer UIB Palma Space, guanya un viatge a Silicon Valley
‘Clothest’, una startup que vol revolucionar les tendències del consum de la moda, ha estat escollida com la millor idea de l’Explorer UIB Palma Space. El seu creador, Pere Joan Llofriu, ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley juntament amb els 52 millors joves emprenedors d’aquesta iniciativa impulsada per Banco Santander. Llofriu serà candidat –competint amb els altres centres Explorer– als premis Explorer, de 30.000, 20.000 i 10.000 euros. Aquest programa, coordinat pel Centre Internacional Santander Empreniment (CISE), compta amb la col·laboració de l’Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI) i del Club d’Emprenedors de la UIB, de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), i de l’Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva.

Alejandra González, amb la proposta ‘StopViolence’, va ser elegida com a finalista del premi Woman Explorer. Aquest guardó, impulsat amb la complicitat de la Fundació Ernst&Young, concedeix una dotació de 20 mil euros al millor projecte liderat per una dona i li proporciona accés al programa d’acceleració d’idees Atenea. La proposta finalista és un sistema de localització i protecció per a víctimes de violència de gènere.

Per la seva banda Jaume Riera i Manel i Dayman Hoffmann, amb el seu projecte ‘Tick Up’, han estat els finalistes de l’Explorer UIB Palma Space elegits pel premi Tecnologia Distruptiva. La proposta finalista és una aplicació que permet solucionar als seus usuaris els problemes relacionats amb la pèrdua de tiquets en format paper. Aquesta premi, atorgat amb la col·laboració d’Indra, concedirà 3.000 euros i assessorament gratuït al projecte seleccionat.

Iniciaren el programa un total de vint projectes formats per 26 alumnes; dels quals setze projectes arribaren a la fase final del concurs. Durant els cinc mesos de treball, els alumnes han rebut més de 130 hores de formació per part d’experts i l’assessorament individual i personalitzat de vint membres de l’associació de Voluntariat Sènior de Cooperació Empresarial (SECOT). El passat 18 de juny els participants presentaren els seus projectes a un jurat especialitzat.

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals de la Universitat de les Illes Balears (UIB), de Bartomeu Canals, director institucional de Banco Santander a les Illes Balears,i de Bernadí Seguí, president de SECOT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.