Inauguració de l’exposició fotogràfica del catàleg d’establiments emblemàtics de Palma

  • L’exposició vol conscienciar la ciutadania envers els valors d’aquests establiments.
  • Joana Maria Adrover ha inaugurat avui dematí la mostra, que romandrà aquesta setmana a la plaça de Cort i que la setmana vinent es traslladarà al Passeig des Born.

Inauguració de l’exposició fotogràfica del catàleg d’establiments emblemàtics de Palma
Inauguració de l’exposició fotogràfica del catàleg d’establiments emblemàtics de Palma
La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha inaugurat avui a la plaça de Cort una exposició fotogràfica amb imatges del catàleg d’establiments emblemàtics de Palma. La mostra l’ha organitzat l’àrea de Comerç de PalmaActiva. Segons Adrover, “amb aquesta exposició, que recull els 78 establiments emblemàtics que formen part del catàleg de l’Ajuntament, volem que tant els residents com els turistes els puguin identificar, els coneguin, sàpiguen on són…”. La regidora afegeix: “Amb aquesta exhibició, i amb altres accions com el projecte “Comerç i escola”, des de l’àrea de Comerç volem conscienciar la ciutadania envers els valors del establiments locals i de proximitat”. Adrover també ha assenyalat que amb aquesta mostra es vol transmetre el missatge “que mitjançant el nostre comportament tenim l’opció de contribuir a preservar els locals que doten de personalitat i de trets diferenciadors la nostra ciutat”.

Inauguració de l’exposició fotogràfica del catàleg d’establiments emblemàtics de PalmaA més de la regidora de Comerç, a la inauguració de l’exposició han assistit també Sergio Gómez, director general de Comerç; Francisca Niell, coordinadora general de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística; Josep Magraner, gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears i diversos titulars dels establiments que formen el catàleg.

L’exposició té 20 panells que recullen imatges dels 78 establiments de catàleg –de cada local s’hi inclou una fotografia actual, acompanyada d’un peu d’imatge on apareix el nom de l’establiment, la seva direcció i el tipus d’activitat que desenvolupa–. Aquesta és una mostra que té vocació itinerant i que es preveu que s’ubiqui a diferents indrets i barriades de la ciutat. L’exposició estarà ubicada aquesta setmana a la plaça de Cort i el mes de juliol es podrà veure al passeig del Born.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.