Primera reunió del Consell Municipal del Comerç en 2017

Joana Maria Adrover ha presentat les noves subvencions al petit comerç, jornades sobre comerç electrònic i altres actuacions de dinamització comercial.

Primera reunió del Consell Municipal del Comerç en 2017
Primera reunió del Consell Municipal del Comerç en 2017
La primera sessió d’aquest any del Consell Municipal del Comerç s’ha dedicat a presentar les actuacions fetes des de l’àmbit municipal a favor del comerç de la ciutat, entre les quals es poden citar les noves subvencions de comerç, la nova ordenança municipal de neteja i l’ampliació de l’horari i les dates de l’encesa dels llums de Nadal.

El Consell Municipal de Comerç és un fòrum de participació i consulta sobre aspectes estratègics que afecten el comerç de Palma en el que participen diferents entitats del sector, així com patronals i sindicats i altres entitats convidades segons el tema a tractar.

Per part de l’Ajuntament, a la sessió d’avui han assistit Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball; Francisco Ducrós, coordinador de Turisme, Comerç i Treball; Pepa Peláez, directora general de Comerç; Josep Maria Rigo, coordinador d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal; Maria Antonia Comas, directora general de Sanitat i Consum; Joana Maria Adillón, directora general de Funció Pública i Govern Interior; i Javier Bonet, representant del Grup Municipal Popular. També s’ha comptat amb l’assistència d’Antoni Vilella, gerent d’Afedeco; Laura Bennàssar, gerent de Pimeco; Vladimiro Garcia, representant d’UGT; i José Sastre, representant d’USO.

La regidora ha presentat a més l’informe de gestió referent a les actuacions de dinamització comercial i de foment al teixit comercial que han comptat amb el suport i la col·laboració de la regidoria de Comerç, com l’atenció prestada a les diferents propostes relacionades amb la zona de Velázquez i de Costa i Llobera, el foment de bones pràctiques en publicitat al centre històric, i el suport directe donat a campanyes de dinamització comercial com la Fira d’Estocs, el Dia dels Enamorats i la Fira de Son Ferriol.

A més, la regidora ha anunciat unes jornades de sensibilització envers el comerç electrònic que tenen, en les seves paraules, “la finalitat d’apropar i de presentar les oportunitats que pot generar l’e-commerce per al comerç de proximitat, que comptarà amb la presència d’experts i casos reals de comerciants que han fet aquesta passa per a la modernització i innovació”. Aquestes jornades van començar aquest dilluns i encara s’han de celebrar dues jornades més els dies 3 i 10 abril.

Finalment, en el marc de la Comissió Tècnica Emblemàtics, Adrover ha anunciat que està previst dur a terme una trobada amb els titulars d’establiments, “per tal de presentar la feina que realitza aquesta Comissió i atendre els dubtes i les propostes que presentin els seus titulars”.

La propera reunió de la comissió està prevista per al proper 15 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.