PalmaActiva ofereix formació sobre les possibilitats del comerç electrònic local i de proximitat

L’Ajuntament organitza dues noves jornades sobre comerç electrònic els propers 3 i 10 d’abril.

PalmaActiva ofereix formació sobre les possibilitats del comerç electrònic local i de proximitat
PalmaActiva ofereix formació sobre les possibilitats del comerç electrònic local i de proximitat
Ahir dilluns va tenir lloc la primera de les xerrades de les jornades sobre comerç electrònic que organitza PalmaActiva durant tres dilluns consecutius. Aquestes xerrades versen sobre la venda en línia i l’oportunitat que representen per al comerç local i de proximitat. Durant aquest cicle, experts en comerç electrònic presenten a titulars de comerços, associacions de comerciants i públic en general, les oportunitats que pot suposar el fet de disposar d’una tenda online i sobre què s’ha de fer per vendre per internet.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, va estar present ahir a les jornades. La regidora destaca que amb aquest cicle “PalmaActiva posa a l’abast de la ciutadania i del teixit empresarial i professional recursos amb els quals facilita la viabilitat de projectes empresarials, aquest cicle té com a objectiu presentar les oportunitats que ofereix el comerç electrònic per al comerç local i de proximitat, i també per a empreses i professionals”.

A la jornada d’ahir, José Manuel Raya -expert especialitzat a l’àmbit de la consultoria i comerç electrònic- va parlar sobre tot el que suposa posar en marxa una tenda online, especialment des de l’òptica del comerç local i de proximitat. Durant la presentació, Raya va parlar sobre les possibilitats del comerç electrònic, va ensenyar algunes plataformes o mercats online i també va parlar sobre aspectes legals que s’han de tenir present.

Les properes xerrades d’aquest cicle són –és necessària la inscripció prèvia–:

Dilluns, 3 d’abril, de 17 a 19h, al Centre de formació de PalmaActiva, al carrer Gerreria, hi haurà una càpsula formativa a càrrec de Rubén Vinagre: “Com llançar un e-commerç d’èxit”.

Dilluns, dia 10 d’abril, a les 18.30h, a la sala d’actes de PalmaActiva, l’expert José Manuel Raya presentarà casos reals i exemples de comerç local i de proximitat que han fet la passa a la tenda online.

Aquestes jornades s’adrecen a:
– establiments comercials locals i de proximitat
– associacions i patronals del comerç
– persones emprenedores i empresàries interessades en comerç electrònic, màrqueting per internet, mesures de pagament i de seguretat, aspectes legals a Internet, etc.

Aquestes jornades s’organitzen des de la regidora de Turisme, Comerç i Treball per sensibilitzar els titulars d’establiments comercials envers les oportunitats que pot suposar el comerç electrònic, la presència a internet i a les xarxes socials, en un context en el qual cada dia adquireixen més importància les tecnologies de la informació i la comunicació, i on la pantalla del mòbil esdevé l’expositor de la tenda.

Des des de l’Ajuntament es volen facilitar les eines, els recursos i els aspectes legals que s’han de tenir present per a la posada en marxa i continuïtat d’una botiga online.

 
Informació i inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.