Pressupost de PalmaActiva per a 2020

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha detallat els comptes de 2021 per a la seva àrea. El pressupost de PalmaActiva serà de 8.130.20 euros (creix un 9,8 per cent respecte a l’any passat).

PalmaActiva continuarà apostant per les polítiques actives d’ocupació com el programa SOIB Reactiva, que suposarà la contractació de 153 persones al primer torn i 176 al segon, així com per l’augment dels programes mixtos de contractació de personal que passaran de tres a cinc. Es mantindrà una línia continuista de col·laboració amb convocatòries d’altres entitats com SOIB Visibles i SOIB Joves Qualificats.

L’alerta sanitària ha fet necessari reforçar la formació en línia i reformular convocatòries, una tendència que es mantindrà al llarg del 2021, adaptant-se a les necessitats de cada moment.

El petit comerç serà una de les prioritats de l’àrea, al qual es destinarà el 2021 prop d’un milió i mig d’euros entre bonificacions i subvencions. Així mateix, es donarà suport per promoure el comerç local i de proximitat mitjançant diferents campanyes. Es posa, a més, especial interès en els comerços emblemàtics de Ciutat.