PalmaActiva destina 50.000 euros a les subvencions específiques per a establiments emblemàtics

Aquestes ajudes directes es poden demanar des del 13 de novembre fins al proper 3 de desembre

PalmaActiva ha obert aquesta setmana una nova línia d’ajudes per a comerços emblemàtics dotada amb 50.000 euros. Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, l’objectiu d’aquestes subvencions és donar suport els establiments emblemàtics mitjançant ajudes directes. El termini per a presentar sol·licituds comença avui 13 de novembre i finalitza el proper 3 de desembre.

“Aquestes ajudes es convoquen per tercer any consecutiu, l’any passat van tenir un pressupost de 20.000 euros i aquest any hem fet un esforç per augmentar-les considerablement a causa de la situació actual”, afegeix Romero.

El catàleg d’Establiments Emblemàtics de l’Ajuntament de Palma ha quedat conformat aquest any per 93 establiments –front als 90 de l’any passat–. Aquest catàleg té l’objectiu de garantir la continuïtat dels establiments emblemàtics en el lloc on estan situats i de l’activitat que s’hi desenvolupa, tot reconeixent-ne la importància i establint una sèrie de mesures que contribueixen a la seva protecció i conservació.

Romero explica que aquests dies personal de PalmaActiva visitarà tots els establiments del catàleg per informar-los d’aquestes subvencions i per ajudar-los, si fa falta, a sol·licitar l’ajuda: “Aquesta tasca la realitzaran les alumnes treballadores del programa  de formació i ocupació del SOIB 30 Palma Informa II”. Aquestes visites també serviran per actualitzar les dades dels establiments per completar i millorar les fitxes del catàleg.

Més informació:https://web.palmaactiva.com/empresa/comercio/establecimientos-emblematicos/