PalmaActiva organitza les jornades “Mesures de futur per a la dinamització del comerç de Palma”

Tindran lloc els dies 24 i 26 de novembre i combinen el format presencial i en línia

PalmaActiva organitza els propers dies 24 i 26 de novembre les jornades “Mesures de futur per a la dinamització del comerç de Palma”. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que amb aquestes jornades PalmaActiva vol debatre al voltant de la promoció i el foment del petit i mitjà comerç de Palma.

Romero detalla que a les taules rodones es parlarà sobre el comerç local i de proximitat com a eix per a la recuperació econòmica i per a la regeneració dels valors socials. L’edil afegeix que a les jornades s’analitzarà el paper que juguen en el futur comercial de Ciutat la digitalització, la transformació dels espais urbans, els mercats, l’associacionisme comercial i la col·laboració publicoprivada.

Romero destaca que s’ha volgut comptar amb la participació de ponents d’altres comunitats com Catalunya, València i el País Basc perquè puguin aportar la seva experiència. La directora general de Comerç de Catalunya participarà a la primera taula rodona sobre centres comercials a cel obert, i donarà compte del desenvolupament de la llei catalana sobre les Àrees de Promoció Econòmica Urbanes (APEU). També intervindrà el director general de Comerç del Govern, que explicarà com es preveu que sigui la futura llei balear.

La primera jornada serà dia 24 en horari d’horabaixa (entre les 14.30 i les 18.00 hores) i la segona jornada dia 26 en horari de dematí (entre les 9.30 i 13.45 hores). Les jornades es retransmetran per videoconferència i hi haurà part dels ponents que assistiran de manera presencial i part de manera telemàtica. Les conferències estan obertes al públic, que les pot seguir en línia i que també pot assistir presencialment (cal preinscriure’s prèviament ja que la cabuda és limitada).

Inscripcions:https://icpa.palma.cat/icpafront/curs/4918

Primera jornada en directe: https://www.youtube.com/watch?v=nM5Dhvf-qW0