Plena ocupació dels locals i despatxos del centre d’empreses de PalmaActiva durant el primer semestre de 2021

29 empreses i 42 persones emprenedores han estat instal·lades al centre d’empreses de PalmaActiva durant el primer semestre de l’any. D’aquestes 42 persones emprenedores, un 57 % eren homes (24) i un 43 % dones (18).

El centre d’empreses de l’Ajuntament de Palma està format per 16 locals a peu de carrer, 7 despatxos, un coworking amb 20 llocs de feina i el Quiosc de PalmaActiva. Tant els locals com els despatxos han estat ocupats aquest any al 100 %, mentre que el coworking ha tingut una taxa d’ocupació del 30 %.

Pel que respecte a les activitats empresarials que s’hi han desenvolupat, predominen les de comunicació i disseny (30 %) seguides d’arquitectura (17 %, de serveis audiovisuals (13 %), enginyeria (7 %) i noves tecnologies (5 %).

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, recorda que les sol·licituds per instal·lar-se al centre d’empreses de PalmaActiva es poden presentar durant tot l’any en una convocatòria permanentment oberta que permet llista d’espera.

“Fins a final d’any el lloguer del Quiosc serà gratuït per ajudar les persones emprenedores”, destaca el regidor. El Quiosc de PalmaActiva és un espai situat a la plaça de l’Olivar on empreses, emprenedors i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/centre-empreses/