PalmaActiva va oferir l’any passat 196 accions formatives, que van ser seguides per 3.492 alumnes

A causa de la pandèmia, l’entitat va reforçar la formació on line: el 36 % dels cursos van ser a distància

PalmaActiva va realitzar l’any passat 196 accions formatives –125 presencials i 71 en línia–. 3.492 alumnes es van formar gràcies a PalmaActiva, i van valorar aquestes accions formatives amb una mitjana de 9,2 sobre 10.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “el confinament causat per la COVID-19 va provocar la paralització durant uns mesos dels cursos presencials, la pandèmia va provocar la necessitat de reconvertir gran part de l’oferta formativa inicialment planificada com a presencial a la modalitat en línia. D’aquesta forma, durant l’exercici 2020 vam treballar intensament tant per reconvertir com per ampliar els continguts de la nostra oferta formativa on line”. Romero detalla que la formació on line de PalmaActiva va passar de 17 cursos programats el 2019 a 69 el 2020, i de 508 alumnes a 1.908.

Noves tecnologies, competències transversals, creació i gestió d’empreses, idiomes, oficis, comerç, nàutica i formació en línia conformen l’oferta formativa per a l’ocupació de PalmaActiva. “Amb aquesta formació des de PalmaActiva volem millorar l’accès de la ciutadania de Palma al mercat laboral”, afirma l’edil.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/cursos-de-formacion/