PalmaActiva selecciona personal per a l’empresa de lloguer de cotxes Record Go, que ofereix 20 llocs de feina

La jornada de selecció tindrà lloc el proper 12 de maig a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma

PalmaActiva realitzarà el proper dijous 12 de maig una jornada de selecció de personal per a l’empresa de lloguer de cotxes Record Go. L’empresa necessita incorporar 20 persones per a treballar com a recepcionista de rent a car a l’aeroport de Palma.

Les persones que compleixin els requisits demandats per l‘empresa i que vulguin accedir a les entrevistes de feina s’han de preinscriure mitjançant la página web de PalmaActiva des del link https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/jornada-de-seleccio-record-rent-a-car/

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal. Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “aquestes jornades són molt útils tant per a la ciutadania com per a les empreses i seguirem fent-les per reactivar el mercat de treball, que per les darreres dades és evident que s’està recuperant”.

Enguany PalmaActiva ja ha realitzat 5 jornades de selecció de personal, en les quals s’han ofert 760 llocs de feina i gràcies a les quals s’han pogut fer més de 1.100 entrevistes. Les empreses que han emprat aquest servei de PalmaActiva són Zafiro Hotels, TUI, Marriot Int., Autocares Comas i Gallery Hotels.

Més informació de les jornades de selecció:

https://web.palmaactiva.com/es/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/