PalmaActiva i Grupo Sifu signen un protocol de col·laboració

Les dues entitats cooperaran en matèria d’inserció laboral, formació i emprenedoria

PalmaActiva SIFU

 

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Pedro Miró, gerent de Grupo SIFU, han signat un protocol per col·laborar en temes d’inserció laboral, formació i emprenedoria. Després de la reunió, que ha tingut lloc a la seu de l’Agència Local de Desenvolupament, Romero ha expressat la seva satisfacció per l’acord, el primer que signen les dues entitats:”Tant PalmaActiva com Grupo SIFU fem feina per ajudar a les persones en recerca de feina, raó per la qual hem formalitzat aquest acord”.

Gràcies a aquesta col·laboració, s’establirà un protocol entre les parts per a difondre i facilitar l’accés dels usuaris d’ambdues parts. PalmaActiva facilitarà informació puntual i detallada sobre tots els seus serveis d’ocupació, formació i emprenedoria als tècnics de la Fundación Grupo Sifu perquè aquests la puguin difondre entre els seus usuaris.

Per la seva part, Fundación Grupo SIFU facilitarà als tècnics de PalmaActiva informació sobre els seus serveis de suport a les persones amb discapacitat, adaptacions i ajudes tècniques i serveis envers la formació i orientació laboral, que PalmaActiva difondrà i posarà a l’abast dels seus usuaris.

Pedro Miró, gerent de Grupo SIFU a Palma, destaca que la Fundació Grupo SIFU, nascuda des del centre especial de treball Grupo SIFU, és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure i fomentar la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat. Per això, es basa en tres àmbits d’actuació específics: la sensibilització i conscienciació social, la integració social i laboral, i el desenvolupament de projectes de Responsabilitat Social Empresarial per a empreses. A través de diferents accions com ara testimonials, exposicions o el seu programa de beques per a artistes amb discapacitat, la fundació pretén incidir en la plena acceptació del col·lectiu per part de la societat. Per això, treballa en contacte directe amb el teixit associatiu desenvolupant activitats amb objectius comuns i creant sinèrgies.