PalmaActiva s’apropa als barris per promocionar els seus serveis

PalmaActiva s’apropa als barris per promocionar els seus serveis
PalmaActiva s’apropa als barris per promocionar els seus serveis
Amb l’objectiu de donar a conèixer millor els seus serveis, PalmaActiva s’acosta als barris de Palma perquè els ciutadans coneguin millor l’Agència de Desenvolupament Local i es puguin apuntar a les seves iniciatives. Entre les 10 i les 13h, personal tècnic de PalmaActiva s’ha apropat avui al barri del Fortí i ha donat informació als ciutadans a una carpa informativa instal·lada a la plaça Madrid.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha recolzat la iniciativa i ha afirmat: “Des de l’equip de govern pensam que els serveis que ofereix PalmaActiva poden ser molt útils a molts ciutadans, per això volem donar a conèixer els nostres serveis al major nombre de gent possible”. Adrover ha estat acompanyada pel regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne José Hila; Pepa Peláez, coordinadora de Turisme, Comerç i Treball; i Sergio Gómez, director general de Comerç.

Segons Adrover, si la resposta dels ciutadans és positiva, la iniciativa es traslladarà els propers mesos a més barris de Palma. “La nostra intenció és instal·lar la carpa a llocs públics com places, mercats, etc. des d’on oferir informació sobre PalmaActiva als vianants i poder realitzar alguns tràmits inicials per fidelitzar als usuaris com preinscripcions a cursos, altes al butlletí de notícies, pre-altes al serveis d’ocupació, etc.”. En altres ocasions, personal tècnic de PalmaActiva s’ha apropat a altres barris com Pere Garau, Son Gotleu i Camp Redó per donar a conèixer els seus serveis, “però aquestes accions eren a espais tancats i amb aquesta nova iniciativa ens obrim més a la ciutadania”, ha assenyalat Adrover.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.