PalmaActiva s’omple per parlar de branding, comunicació i màrqueting digital

La xerrada, organitzada conjuntament amb GSBIT, ha tingut lloc a l’Agència Local de Desenvolpament.

PalmaActiva s’omple per parlar de branding, comunicació i màrqueting digital
PalmaActiva s’omple per parlar de branding, comunicació i màrqueting digital
La sala d’actes de PalmaActiva s’ha omplert avui amb un centenar de persones amb motiu de la jornada “Branding, comunicació i màrqueting digital”, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Palma i per GSBIT, l’Associació Balear d’Empreses de Software, Internet i Noves Tecnologies.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover ha presentat la conferència destacant que la jornada és fruit de la col·laboració entre PalmaActiva i GSBIT. “Som dues entitats amb objectius comuns i per això properament signarem un conveni de col·laboració amb la intenció de promoure i impulsar les noves tecnologies entre el teixit empresarial”, ha destacat Adrover. El mes febrer les dues entitats ja van organitzar juntes una conferència sobre protecció de dades que va tenir molt bona acollida “i per això repetim l’experiència”, ha destacat Adrover.

Per la seva banda, Tona Pou, gerent de l’Associació Balear d’Empreses de Software, Internet i Noves Tecnologies (GSBIT), ha assenyalat la importància per a les pimes d’estar al dia en temes digitals, “raó per la qual hem organitzat aquesta jornada de transmissió de coneixement amb contingut de qualitat generat pels propis associats de l’associació”.

Durant la seva intervenció, Benazir Bazan, fundadora de l’empresa Bazan Lab, ha parlat sobre la importància del logo adaptatiu, com i per què es necessita. Teresa Vidal, directora de producció de Digital Business a l’empresa Brújula, ha donat 10 consells per a redactar un contingut orientat a millorar la conversió. Entre ells ha destacat identificar objectius, identificar el públic objectiu, elegir la plataforma, convertir el personal en generador de contingut, generar qualitat abans que quantitat, actualitzar sempre el contingut… Finalment Nawid Company, soci i fundador d’Imocash, ha analitzat la importància del màrqueting d’afiliats, “una manera efectiva i sense riscs d’augmentar els ingressos de comerç electrònic”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.