PalmaActiva renova l’aplicació on line de l’agència de col·locació

A partir d’ara, les persones usuàries disposaran d’un nou disseny més modern i enfocat a millorar la usabilitat.

PalmaActiva renova l’aplicació on line de l’agència de col·locació

Desprès d’alguns mesos de treball conjunt amb l’Institut Municipal d’Innovació (IMI), PalmaActiva ha desvetllat avui el nou disseny de l’aplicació on line de l’agència de col·locació. Aquesta aplicació permet a les persones que estan d’alta a l’agència de col·locació de PalmaActiva emplenar les dades del seu CV i mantenir així actualitzades les seves candidatures a les ofertes de feina. El nou disseny està disponible per a les 7.198 persones que actualment estàn d’alta a l’Agència de Col·locació.

Amb el nou disseny, IMI i PalmaActiva han treballat junts per millorar la usabilitat general de l’eina, facilitar la introducció i modificació de les dades a les persones que hi accedeixen i ha introduït algunes millores en la visualització com, per exemple, un nou model de CV que es pot descarregar ja emplenat fent un sol clic.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover ha afirmat que “amb aquesta millora volem posar a l’abast dels ciutadans una eina més moderna i d’acord amb els estàndards actuals de la web”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.