PalmaActiva realitzarà dos programes de formació dual de comerç i de confecció de pàgines web gràcies als quals 14 joves es formaran i faran feina a l’Ajuntament durant un any

El Consell Rector de l’entitat, reunit avui, ha aprovat l’execució d’aquests projectes subvencionats pel SOIB.

PalmaActiva realitzarà dos programes de formació dual de comerç i de confecció de pàgines web gràcies als quals 14 joves es formaran i faran feina a l’Ajuntament durant un any
PalmaActiva realitzarà dos programes de formació dual de comerç i de confecció de pàgines web gràcies als quals 14 joves es formaran i faran feina a l’Ajuntament durant un any
El Consell Rector de PalmaActiva reunit avui ha aprovat elevar a Junta de Govern els programes de formació dual Palma Comerç i Palma Web II. Gràcies a aquests programes, 14 alumnes faran feina durant un any a l’Ajuntament. Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, “seguim apostant per aquests programes de formació i ocupació que promou el SOIB perquè són molt beneficiosos per a les persones que els realitzen, ja que tenen un índex d’inserció laboral del 70%”.

Emmarcat en el programa Formació Dual Sectors Estratègics, Palma Comerç Dual té un pressupost de 45.202,38€. Gràcies a aquest projecte, 6 joves podran formar-se i fer pràctiques en el sector del comerç gràcies a PalmaActiva i a l’empresa Norauto. PalmaActiva, en col·laboració amb Norauto, posarà en marxa properament aquest nou programa de formació dual que combina la formació del certificat de professionalitat de comerç i la feina efectiva a Norauto. Les 6 persones participants tindran un contracte laboral per a la formació i l’aprenentatge durant 12 mesos.

També emmarcat en el programa Formació Dual Sectors Estratègics del SOIB, Palma Web Dual II té un pressupost de 125.817,30€. Gràcies a aquest projecte, 8 joves menors de 30 anys obtindran un certificat de professionalitat de confecció i publicació de pàgines web de nivell 2. Aquest programa combina formació i feina efectiva durant un any. Les feines que realitzaran els alumnes-treballadors són construir pàgines web, integrar components de software a pàgines web i publicar i mantenir pàgines web. Les empreses que participen al programa són IT Consolidation Management, Joaquín Almendro (Monitorizeme), Gabriel Salas Santandreu, Piñero Gestión Hotelera, Autoescuela Superexpress, Mind2Cloud, Bidari Digital i Ma-no Web Design and Development.

El consell rector de PalmaActiva d’avui també ha aprovat la signatura d’un protocol de col·laboració amb l’Associació Balear de Persones amb Discapacitat Física (ASPROM). Aquest protocol té com a objecte difondre els serveis que presta PalmaActiva entre els usuaris d’ASPROM.

A més de la presidenta del Consell Rector i regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, també han assistit a la reunió la coordinadora general de l’àrea Pepa Peláez; la gerent de PalmaActiva Susana Rincón; el director general de Comerç Sergio Gómez; el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics Aligi Molina; la regidora de Ciudadanos Patricia Conrado; la coordinadora general de Cultura Francisca Niell, la representant de CAEB Carme Francés; la representant de CCOO Yolanda Calvo i l’expert Francisco Canet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.