PalmaActiva s’apropa al barri d’Arxiduc per promocionar els seus serveis

PalmaActiva s’acosta de nou als barris de Palma perquè els ciutadans coneguin millor l’Agència de Desenvolupament Local.

PalmaActiva s’apropa al barri d’Arxiduc per promocionar els seus serveis
PalmaActiva s’apropa al barri d’Arxiduc per promocionar els seus serveis
Amb l’objectiu de donar a conèixer millor els seus serveis, PalmaActiva s’acosta de nou als barris de Palma perquè els ciutadans coneguin millor l’Agència de Desenvolupament Local i es puguin apuntar a les seves iniciatives. Aquest dematí, personal tècnic de PalmaActiva s’ha apropat avui al barri d’Arxiduc i ha donat informació als ciutadans a una carpa informativa instal·lada a la plaça d’Alexander Fleming.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, afirma: “Des de l’equip de govern pensam que els serveis que ofereix PalmaActiva poden ser molt útils a molts ciutadans, per això volem donar a conèixer els nostres serveis al major nombre de gent possible”.

“El passats mesos ja ens va traslladar al barri del Fortí i a Son Cladera, ara hem vingut fins a Arxiduc; i donada la bona acollida la iniciativa els propers mesos aproparem els nostres serveis a més barris de Palma”, ha assegurat l’edil de Turisme, Comerç i Treball.

En anteriors ocasions, personal tècnic de PalmaActiva s’havia apropat a Pere Garau, Son Gotleu i Camp Redó per donar a conèixer els seus serveis, “però aquestes accions eren a espais tancats i amb aquesta nova iniciativa ens obrim més a la ciutadania”, explica Adrover.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.