PalmaActiva organitza una jornada de selecció per a TUI de 80 llocs de feina

Tindrà lloc a PalmaActiva de manera presencial el 22 de febrer

PalmaActiva organitza una jornada de selecció́ de personal per a TUI per cobrir 80 llocs de feina. En concret, l’empresa necessita incorporar 30 guies turístics amb alemany o polonès, 20 agents d’atenció al client amb alemany, 20 agents d’atenció al client amb holandès i francès, i 10 agents d’atenció al client amb polonès.

Les persones interessades es poden inscriure a la web de PalmaActiva mitjançant l’enllaç https://web.palmaactiva.com/es/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/jornada-de-seleccio-tui/. Les entrevistes es faran el 22 de febrer a les instal·lacions de PalmaActiva. Les sessions es faran seguint totes les mesures de protecció covid: cabuda, higiene de mans, distància personal, etc.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que a més d’aquest reclutament, PalmaActiva també organitza els dies 17 i 18 de febrer una jornada per a la cadena Marriott Int. on s’ofereixen 130 llocs de feina, el que evidència “que el mercat de treball s’està recuperant”.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva donarà suport a TUI durant totes les fases del procés: donant difusió de les ofertes a les xarxes socials, fent la primera

selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per poder realitzar les entrevistes.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/