Rodrigo Romero anima les empreses amb ofertes de feina a apuntar-s’hi a la Fira Virtual de l’Ocupació de PalmaActiva

La data límit per a la preinscripció és el 4 de febrer

El 9 de març tindrà lloc la Fira Virtual de l’Ocupació 2022 de PalmaActiva, que té l’objectiu de posar en contacte empreses que ofereixen llocs de feina i persones en recerca de treball. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, fa una crida a les empreses que tinguin un mínim de 5 vacants a cobrir durant aquest 2022 que s’inscriguin a la fira: “Des del 2014 la nostra fira de l’ocupació és un referent en aquest tipus d’esdeveniment, i aquest any volem a tornar a ser-ho amb aquest nou format virtual”. Romero afegeix que, amb aquesta iniciativa, “col·laboram directament en el desenvolupament econòmic local de Palma, apropant candidats a les empreses que tenen una demanda alta de personal”.

A causa de l’actual situació sanitària, aquesta edició de la fira serà totalment virtual amb suport 3D. “Ens agradaria haver realitzat una fira de l’ocupació presencial, però la situació actual no ho permet. Aquesta fira d’ocupació virtual ja s’ha realitzat amb molt bona acceptació a altres ciutats i pensam que serà molt positiva tant per a les empreses com per a la ciutadania”, explica Romero.

Romero anima les empreses a participar, “ja que el format virtual proporciona una simulació molt propera a les fires tradicionals i permetrà la interacció en temps real entre reclutadors i persones candidates”. La data límit per a la preinscripció de les empreses és el proper 4 de febrer.

Les empreses que participin a la fira tindran estands personalitzats on podran:

-Configurar l’expositor amb la seva imatge corporativa

-Pujar vídeos i documents de la seva empresa i/o entitat

-Realitzar publicitat de les seves xarxes socials corporatives

-Publicitar les seves ofertes de feina

La plataforma també inclou un xat, espai on empreses i visitants podran interactuar de manera pública i privada.

PalmaActiva oferirà formació a les empreses i entitats participants perquè tinguin total autonomia i puguin gestionar la configuració de la plataforma.

Més informació i inscripció:

https://web.palmaactiva.com/es/cerques-personal-per-a-la-teva-empresa/

https://web.palmaactiva.com/es/seuelectronica/