PalmaActiva organitza una jornada de selecció per a la cadena hotelera Marriott Int. i Son Vida Golf de 130 llocs de feina

Tindrà lloc a PalmaActiva de manera presencial els dies 17 i 18 de febrer

 

PalmaActiva organitza un procés de selecció de personal per a la cadena hotelera Marriott International i Son Vida Golf per cobrir 130 llocs de feina. En concret, l’empresa necessita incorporar personal de recepció, de cuina, de bar i restaurant i de servei de pisos.

Les persones interessades es poden inscriure a la web de PalmaActiva mitjançant l’enllaç https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/jornada-arabella-hospitality-espana/. Les entrevistes es faran els dies 17 i 18 de febrer en una jornada de dematí i horabaixa a les instal·lacions de PalmaActiva.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, aquestes jornades evidencien que el mercat de treball continua reflectint signes de recuperació econòmica. Romero explica que les sessions es faran seguint totes les mesures de protecció indicades, tenint en compte la cabuda, higiene de mans, distància personal, etc.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva donarà suport a Marriott Int. durant totes les fases del procés: donant difusió de les ofertes a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per poder realitzar les entrevistes.

Ells llocs de feina que s’ofereixen són els següents: