PalmaActiva organitza una jornada de selecció per a la cadena hotelera Zafiro Hotels de 504 llocs de feina

Des de la cadena hotelera destaquen que en alguns casos el mateix dia de l’entrevista es podran signar els contractes

PalmaActiva organitza un procés de selecció de personal per a la cadena Zafiro Hotels per cobrir 504 llocs de feina. La jornada tindrà lloc a les instal·lacions de PalmaActiva els dies 31 de març i 1 d’abril.   En concret, l’empresa necessita incorporar personal per als seus hotels d’Alcúdia, Andratx, Capdepera i Calvià.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Les persones interessades es poden inscriure a la web de PalmaActiva mitjançant l’enllaç https://web.palmaactiva.com/jornada-de-seleccio-zafiro-hotels/

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “aquesta és la jornada de selecció amb més llocs de feina que hem fet mai a PalmaActiva, és la segona jornada que organitzam per a Zafiro Hotels, la seva confiança en els nostres serveis és una demostració que aquestes jornades de selecció funcionen molt bé”.

Des de Zafiro Hotels destaquen la novetat de què en alguns casos “després de les entrevistes algunes persones ja firmaran els contractes de feina”.

Les jornades es faran seguint totes les mesures de protecció indicades, tenint en compte la cabuda, higiene de mans, distància personal, etc. Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva donarà suport a Zafiro Hotels durant totes les fases del procés: donant difusió de les ofertes a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per poder realitzar les entrevistes.

Aquest any PalmaActiva durà a terme 5 jornades de reclutament en les quals s’oferiran gairebé 800 llocs de feina, “una xifra molt destacada que és un signe evident de què el mercat laboral s’està reactivant tant a Palma com a Mallorca, a més durant la recent Fira de l’Ocupació també vam oferir més de 1.200 llocs de feina”.

  • 18/2 – Jornada de selecció de Marriot: 130 llocs de feina
  • 22/2 – Jornada de selecció de TUI: 80 llocs de feina
  • 24/3 – Jornada de selecció d’Autocars Comas: 40 llocs de feina
  • 31/3 i 1/4 – Jornada de selecció de Zafiro Hotels: 504 llocs de feina
  • 8/4 – Jornada de selecció de Grup Gallery Hoteles: 13 llocs de feina