Palma Film Office va gestionar 170 sol·licituds de rodatge el 2021

Segons dades facilitades per les productores, aquests projectes han suposat una despesa directa a Palma de 3.950.859 €

Palma Film Office va gestionar 170 expedients l’any 2021, 63 més que l’any 2020. Palma Film Office, que depèn de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, és el servei públic municipal que té la missió de facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i d’agilitzar el treball de les produccions que tenen Palma com a escenari.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha donat a conèixer avui aquesta dada al rodatge a la plaça de Cort de la pel·lícula de Bollywood “Pathan”. Romero ha explicat que Palma Film Office ha facilitat els tràmits municipals per a l’obtenció dels permisos per a les escenes rodades a Palma d’aquesta gran producció. Romero assenyala que oferir Palma com a plató de filmació “ofereix beneficis generals perquè es genera riquesa per a moltes empreses i professionals locals”.

El 2021, la inversió directa generada pels rodatges realitzats a Palma –despesa realitzada directament a Ciutat–, d’acord amb la informació proporcionada pels sol·licitants, va ser de 3.950.859 € sobre un pressupost total de 9.168.359 €. El nombre de contractacions locals va ser de 1.122 professionals, i es van realitzar 2.074 pernoctacions.