PalmaActiva organitza una jornada de selecció per a Autocares Comas de 40 llocs de feina

Tindrà lloc a PalmaActiva de manera presencial el 24 de març

PalmaActiva organitza una jornada de selecció́ de personal per a Autocares Comas, empresa que necessita cobrir 40 llocs de feina de conductor/a. En concret, l’empresa necessita incorporar 40 conductors i conductores per fer feina amb autocars i minibusos per al transport de viatgers. L’empresa demana el carnet D de conduir, el CAP (Certificat d’Aptitud Professional) i tenir vehicle propi.

Les persones interessades es poden inscriure a la web de PalmaActiva mitjançant l’enllaç https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/espanol-jornada-de-seleccion-autocares-comas/

Les entrevistes es faran el 24 de març a les instal·lacions de PalmaActiva. Les sessions es faran seguint totes les mesures de protecció covid: cabuda, higiene de mans, distància personal, etc.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, destaca que aquesta és la tercera jornada de reclutament que PalmaActiva organitza aquest any després de les de Marriot (130 llocs de feina) i TUI (70 llocs de feina), el que evidència “que el mercat de treball s’està recuperant”.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva donarà suport a Autocares Comas durant totes les fases del procés: donant difusió de l’oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per poder realitzar les entrevistes.

 

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/