PalmaActiva organitza una jornada de selecció de personal per a l’empresa Hotelbeds Group

  • Aquestes jornades ajuden les empreses en la seva tasca de selecció i apropen la possibilitat de fer entrevistes de feina a la ciutadania.
  • La sessió organitzada per a Hotelbeds Group tindrà lloc el proper 11 de juliol.

PalmaActiva organitza una jornada de selecció de personal per a l’empresa Hotelbeds Group
PalmaActiva organitza una jornada de selecció de personal per a l’empresa Hotelbeds Group
PalmaActiva organitza el proper 11 de juliol una jornada de selecció de personal per a l’empresa Hotelbeds Group. L’empresa necessita cobrir 25 llocs de feina d’agent de servei al client.

Segons la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, “aquestes jornades de selecció de talent permeten a les empreses optimitzar el procés de selecció i contractació de personal quan necessiten incorporar un gran nombre de persones”.

Els requisits que demana l’empresa per a aquests llocs de feina són els següents:
– Es valorarà estar en possessió del títol de Batxiller.
– Excel·lent nivell de coneixements d’almenys un d’aquest idiomes: anglès, alemany, portuguès, rus, holandès, grec, polonès, turc o italià.
– Es valorarà l’experiència prèvia en servei d’atenció al client i en la indústria de viatges.
– Coneixements alts d’informàtica (Office).

Per a aquestes jornades de selecció de personal, PalmaActiva cedeix un espai a la seva seu per acollir a les persones candidates i facilitar la realització de dinàmiques en grup o entrevistes individuals amb els entrevistadors. A més, el personal de PalmaActiva dona suport a l’empresa durant tota la jornada, ja sigui amb la logística o, si escau, donant suport a les tasques de selecció. L’Agència de Desenvolupament Local també posa a disposició de l’empresa un sistema d’inscripció en línia i una campanya de difusió a xarxes socials per tal d’arribar al major nombre de persones possible.

Aquest 2018, PalmaActiva ha organitzat ja 10 jornades de selecció en les quals s’han ofert més de 700 llocs de feina. Les empreses que han fet ús d’aquest servei de PalmaActiva són BQ Hoteles, Europcar, Thomas Cook, OK Rent a Car, Urban Food, Starbucks, Tast, Áreas i Ferrer Hotels.

Més informació i perfils de la Jornada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.