A finals d’octubre PalmaActiva activarà un nou sistema d’inscripció a cursos

Amb el nou sistema ja no serà necessari introduir cada vegada totes les dades personals i els usuaris podran gestionar les seves inscripcions.

A finals d’octubre PalmaActiva posarà en funcionament un nou sistema d’inscripció a cursos. Aquest sistema ha estat creat en col·laboració amb l’IMI (Institut Municipal d’Innovació de l’Ajuntament de Palma) i permetrà als usuaris una millora en la gestió de les seves inscripcions.

El sistema actual es realitzava a través d’un servei en línia de gestió d’esdeveniments i tenia el desavantatge de no memoritzar les inscripcions, és a dir, cada vegada que algú volia apuntar-se a un curs havia d’introduir totes les seves dades personals i, un cop realitzada la inscripció , no podia cancel·lar-la.

Amb el nou sistema, si la persona que vol apuntar-se a una acció formativa ja està d’alta a PalmaActiva o té targeta ciutadana de l’ajuntament de Palma, n’hi haurà prou que utilitzi les seves dades d’identificació i podrà tant inscriure com gestionar els seus inscripcions.

Per a les persones que no estan d’alta, se seguiran sol·licitant totes les dades cada vegada que es realitzi un registre. Per aquest motiu, des de PalmaActiva animem a la ciutadania a que es doni d’alta en el nostre sistema, ja sigui presencialment a les nostres oficines o donant-se d’alta en el servei de targeta ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.