PalmaActiva ofereix orientació laboral a personal de Thomas Cook major de 45 anys

Dues tècniques d’orientació laboral de PalmaActiva s’han traslladat a les instal·lacions de Thomas Cook per realitzar un taller pràctic de recerca de feina.

Personal tècnic de PalmaActiva ha impartit aquesta setmana el curs Canvas +45 a 17 treballadors de Thomas Cook majors de 45 anys. Canvas +45 és un taller pràctic que ajuda a incrementar les opcions per trobar feina.

Aquest curs, que consta de 6 sessions i 21 hores en total, és una formació de PalmaActiva adreçada a persones majors de 45 anys per posar en valor les seves competències.

Segons explica Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, el taller s’ha impartit aquesta setmana a les instal·lacions de Thomas Cook. “El personal tècnic de PalmaActiva m’ha transmès que el curs ha estat molt positiu, i les persones participants han demostrat molt d’interès i implicació”, explica Romero. El regidor d’Ocupació ha afegit que aquest taller té bons resultats entre les persones participants: “Esperam que aquesta iniciativa sigui positiva per a aquestes persones i que puguin trobar feina el més prest possible”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.