PalmaActiva, l’Escola d’Organització Industrial i Generation Spain realitzaran a Palma un curs intensiu de màrqueting digital i branding

Aquesta formació dirigida a joves menors de 30 anys dóna les habilitats necessàries per impulsar la carrera professional i té una ràtio d’ocupabilitat del 73%


Facilitar l’accés a una formació molt específica, de gran nivell i orientada a l’ocupabilitat de joves menors de 30 anys és l’objectiu de el curs intensiu que oferiran al febrer i març i durant deu setmanes l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i Fundació Generation Spain, i que coordinarà PalmaActiva.

Gràcies a aquesta formació, l’EOI (Escola d’Organització Industrial) i Generation Spain formen i donen les competències que es necessiten per trobar una feina ràpidament. La formació és gratuïta, ja que el programa està cofinançat pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil.

Aquest programa de formació:
• Involucra empreses des de la fase de disseny de programa per tal d’adaptar-lo a les necessitats de l’mercat laboral
• Utilitza una metodologia innovadora amb programes intensius, pràctics i basats en avaluació contínua mitjançant projectes reals de mercat
• Ofereix coaching personal per a la recerca de feina aportant visibilitat als participants davant les empreses col·laboradores.

El programa és presencial i es desenvoluparà al febrer i març de 2019 a Palma. La formació és gratuïta i per participar cal estar inscrit en Garantia Juvenil. El procés en línia ja està obert i les persones interessades poden començar a inscriure ja -hi ha 25 places-. El termini d’inscripció romandrà obert fins al 23 de gener.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, anima els joves a inscriure a el curs: “La ràtio d’ocupabilitat és de l’73%. En 2019 els graduats de Generation han trobat feina als 3 mesos de finalitzar la formació “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.