Campanya de Nadal de PalmaActiva per donar suport al comerç de proximitat

Amb el lema “Fes Nadal al petit comerç” PalmaActiva ha elaborat paper de regal i bosses amb la imatge dels 90 establiments del catàleg d’emblemàtics.

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació ha llançat una campanya de suport al comerç de proximitat de Ciutat. L’Ajuntament, mitjançant PalmaActiva, ha elaborat aquest any paper de regal i bosses amb la imatge del 90 establiments que formen part del Catàleg d’Establiments Emblemàtics de l’Ajuntament de Palma.

Segons el regidor Rodrigo Romero, aquesta campanya pretén promocionar els establiments del Catàleg d’Establiments Emblemàtics; i donar suport també a la resta de comerços de Ciutat. “Repartirem bosses als ciutadans al Quiosc de PalmaActiva, i a més els comerços tindran bosses i paper de regal”, explica l’edil de Comerç, que afegeix que els establiments emblemàtics rebran el material directament. La resta de comerços poden recollir-lo al Quisc de PalmaActiva els dies 18, 19, 20, 23, 27 i 30 de 10 a 14h. L’email per reservar el material és comerc@palmaactiva.com.

Els comerços interessats podran recollir 25 bosses i 1 rotllo de paper de 25 metres. L’altre punt de recollida de material per als comerços interessats és la seu de PalmaActiva, al carrer Socors, 22 de 9 a 14h, de dilluns a divendres, amb reserva prèvia a comerc@palma.es. Els ciutadans poden tenir la seva bossa apropant-se també al Quiosc de PalmaActiva entre les 10 i les 14h els dies 19, 20, 23, 27 i 30 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.