PalmaActiva obté la certificació ISO 9001:2015 per al seu servei de Formació

PalmaActiva ha obtingut la certificació de Qualitat ISO 9001:2015 per a les seves accions formatives. Gràcies a aquesta certificació, PalmaActiva s’adapta a la nova normativa del registre estatal d’entitats de formació del sistema de formació professional per a l’ocupació.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha expressat la seva satisfacció per l’obtenció de la certificació perquè, a més de complir la normativa, imprescindible per seguir oferint formació per a la certificació professional, “aquest segell de qualitat permetrà augmentar l’oferta formativa de PalmaActiva i seguir col·laborant amb el SOIB als programes de formació i ocupació, gràcies al qual s’obtenen certificats de professionalitat”.

Per tal d’aconseguir aquesta fita, durant aquest any 2020, l’àrea de Formació i els serveis generals de PalmaActiva han treballat en l’adaptació de la gestió i dels processos a aquesta norma. Aquest procés ha comptat amb el suport de l’empresa de consultoria Emc2. Després de l’auditoria feta per l’empresa ICDQ Insititut de Certificació, la setmana passada es va rebre la certificació.

Romero explica que “en un temps rècord hem passat de gestionar la qualitat mitjançant el model de gestió de les cartes de serveis a adaptar-nos al sistema ISO, molt més ampli en el seu abast i complexitat; ha estat una tasca difícil que hem aconseguit amb la implicació del personal de PalmaActiva”. El regidor afegeix que el tenir aquesta norma referma la qualitat dels serveis de PalmaActiva i permet seguir millorant per al futur, el que serà beneficiós per a la ciutadania.