PalmaActiva i Thomas Cook signen un protocol de col·laboració

El touroperador britànic s’ha adherit a la Xarxa Activa d’Empreses de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma.

PalmaActiva i Thomas Cook signen un protocol de col·laboració
PalmaActiva i Thomas Cook signen un protocol de col·laboració
Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, i Raquel Mayoral, cap de Recursos Humans de Thomas Cook, han signat un protocol de col·laboració mitjançant el qual el touroperador s’adhereix a la Xarxa Activa d’Empreses de PalmaActiva.

Segons explica Adrover, PalmaActiva, d’acord amb el seu pla estratègic i amb el Pacte Local per a l’Ocupació, vol crear aquesta Xarxa Activa d’Empreses per tractar d’afrontar la precarietat laboral, la temporalitat i la pèrdua de drets que afecta especialment als treballadors joves i majors de 45 anys: “Pensam que la millor manera d’intentar millorar la situació és la col·laboració publico-privada”.

Les activitats en les quals Thomas Cook està interessada a participar són la contractació d’alumnes-treballadors mitjançant programes de Formació Professional Dual, la intermediació laboral mitjançant l’Agència de Col·locació de PalmaActiva, les jornades de selecció de personal, la participació a la Fira de l’Ocupació, les trobades empresarials i les visites de grups a empreses.

Joana Maria Adrover ha volgut agrair molt especialment a Thomas Cook que sigui la primera empresa que s’adhereix a aquesta xarxa, i ha destacat la contínua col·laboració entre les dues entitats per exemple en les jornades de selecció de personal i en la Fira de l’Ocupació.

La Xarxa Activa d’Empreses té per finalitat dur a terme mesures d’actuació entorn de l’ocupació, la formació i l’emprenedoria, i, en general, accions que puguin millorar el desenvolupament local i el posicionament de les persones al mercat laboral; i col·laborar en la incorporació al mercat de treball de persones en edat laboral especialment vulnerables, com els joves i majors de 45 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.