PalmaActiva i SECOT continuaran col·laborant en temes de mentorització

L’Agència de Desenvolupament Local i SECOT (Voluntariat Sènior per a la Cooperació Empresarial) han acordat continuar la seva cooperació en temes d’emprenedoria

 

PalmaActiva i SECOT (Voluntariat Sènior per a la Cooperació Empresarial) han acordat continuar la seva col·laboració en temes d’emprenedoria. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Ricardo Moreno, president de SECOT, han signat el protocol en representació de les dues entitats.

SECOT col·labora amb PalmaActiva en el programa de Mentors de l’Ajuntament de Palma, que ajuda a persones que estan iniciant la seva activitat empresarial. El mentoring és una metodologia d’acompanyament personalitzada mitjançant la qual professionals amb experiència emprenedora acompanyen, durant un període significatiu, a persones que estan desenvolupant la seva aventura empresarial, amb l’objectiu d’ajudar-los a consolidar i fer créixer els seus negocis.

El protocol recull la cooperació per a la difusió i el foment mutu dels serveis i programes de PalmaActiva i SECOT entre les persones usuàries d’ambdues entitats.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “des de PalmaActiva valoram molt positivament aquesta col·laboració amb SECOT, per això hem proposat continuar treballant en la mateixa línea”.

Segons Ricardo Moreno, presidente de SECOT, “per a nosaltres és molt satisfactori poder transmetre els nostres coneixements i experiències a persones emprenedores gràcies a aquestes mentoritzacions”. La delegació de SECOT en Balears va ser creada el 2010 i agrupa a professionals de tots els sectors que han finalitzat la seva dedicació professional i desitgen aportar la seva experiència en règim de voluntariat a petites empreses i entitats de suport a la creació d’empreses

Més informació: https://web.palmaactiva.com/mentoring/web/ca