Rodrigo Romero anima als comerços de Palma a adherir-se a la campanya de vals descompte de PalmaActiva

La inscripció durarà fins dia 16 de maig

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha animat als establiments de Palma a adherir-se a la campanya de vals descompte de PalmaActiva: “La clau de l’èxit d’aquesta campanya de dinamització comercial radicarà en el nombre i la diversitat de comerços adherits, volem igualar la bona acollida de la campanya de 2021, que va tenir un impacte al sector de més de 2 milions d’euros”. Romero ha destacat que aquesta campanya suposa per als comerços poder animar el consum, fidelitzar clients i revitalitzar els barris de Ciutat.

El període d’adhesió va començar aquesta setmana, dia 27, i fins dia 16 de maig es podran adherir els establiments interessats a participar. “L’any passat van participar 180 establiments i estam segurs que aquest any superarem aquesta xifra”, ressalta l’edil de Promoció Econòmica.

Avui dia 29 d’abril, a les 14 hores, tindrà lloc una formació on line de la Cambra de Comerç on s’explicarà detalladament con adherir-se a la campanya i com es validen els tiquets. La inscripció es pot fer des del link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_AENGb32PQPqBUMokx16cqQ

La setmana vinent, dia 4, tindrà una segona sessió informativa també a les 14 hores. La inscripció es pot fer des del link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_3vOexupYSoewriieaGB_xQ

Aquesta campanya de bons té un pressupost de 600.000 euros i hi haurà 40.000 vals. La ciutadania obtindrà 15 euros de descompte per una compra mínima de 30 euros. El nombre màxim de vals que pot gastar una persona serà de 4.

Poden participar a la campanya persones amb DNI o NIE majors de 16 anys i no farà falta adquirir prèviament els vals, es sol·licitaran directament en els mateixos establiments comercials adherits al programa. Els comerços podran adherir-se a la campanya entre els dies 27 d’abril i 16 de maig.