PalmaActiva realitza una jornada de selecció per a Areas, que ha d’incorporar 50 persones a restaurants de l’aeroport

Les entrevistes es faran a PalmaActiva el proper 10 de maig

PalmaActiva organitza una jornada de selecció́ de personal per a la companyia Areas, que té 50 vacants de feina a restaurants de l’aeroport. En concret, l’empresa necessita incorporar ajudants de cuina, ajudants de sala i personal per a Burger King. Les entrevistes es faran el 10 de maig a les instal·lacions de PalmaActiva.

Les persones interessades es poden inscriure a la web de PalmaActiva mitjançant l’enllaç https://web.palmaactiva.com/jornada-de-seleccio-areas/

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva donarà suport a Areas durant totes les fases del procés: donant difusió de l’oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per poder realitzar les entrevistes.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que aquest mes PalmaActiva organitza tres jornades de selecció, que es sumaran a les 5 organitzades anteriorment i en les que s’han ofert 760 llocs de feina i gràcies a les quals s’han pogut fer més de 1.100 entrevistes. Les empreses que han emprat aquest servei de PalmaActiva són Zafiro Hotels, TUI, Marriot Int., Autocares Comas i Gallery Hotels.

Les tres jornades de selecció previstes per a aquest mes són:

  • 10 de maig: Areas / 50 llocs de feina per a restaurants de l’aeroport
  • 12 de maig: Record Go / 20 recepcionistes de rent a car a l’aeroport
  • 24 de maig: OK Mobility / 25 recepcionistes de rent a car

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/