PalmaActiva i la UIB signen un conveni de col·laboració

L’alumnat de la UIB podrà realitzar pràctiques externes curriculars a PalmaActiva

 

PalmaActiva i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han signat un conveni perquè estudiants de la UIB puguin realitzar pràctiques externes curriculars a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma. La gerent de PalmaActiva, Carmen Aguiló, i el doctor Maurici Mus, vicerector de Gestió i Política de Post Grau i Formació Permanent han signat l’acord.

El conveni permetrà l’alumnat de la UIB aplicar i complementar els coneixements adquirits en la seva formació acadèmica, afavorint l’adquisició de competències que els preparin per a l’exercici d’activitats professionals i facilitin la seva ocupabilitat. Pot realitzar les pràctiques l’alumnat del “Màster Universitari en Gestió de Recursos Humans. Intervenció psicològica i pedagògica”.

Segons la regidora de Economia, Comerç i Autònoms, Lupe Ferrer, “és molt satisfactori continuar amb aquestes pràctiques, des de PalmaActiva trobam que és fonamental col·laborar en tot el possible amb la Universitat, de segur que l’experiència serà molt positiva tant per a nosaltres com per a l’alumnat”.