PalmaActiva dona suport a la II Fira de l’Ametlla de Mallorca, que tindrà lloc dissabte 1 de juny

Serà entre les 10 i les 18 hores a la plaça Major

 

Demà dissabte 1 de juny, entre les 10 i les 18 hores,  tindrà lloc a la plaça Major la II Fira de l’Ametlla de Mallorca, que organitza la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) ‘Ametlla de Mallorca’.

PalmaActiva dona suport a l’activitat gestionant l’ocupació de la via pública i fent-ne difusió. La regidora d’Economia, Comerç i Autònoms Lupe Ferrer, el director general de Comerç Toni Fuster i la gerent de PalmaActiva Carmen Aguiló visitaran demà la fira com a mostra de suport de l’Ajuntament a l’esdeveniment.

En aquesta Fira de l’Ametlla de Mallorca el visitant podrà trobar ametlles i productes fets amb ametlla de Mallorca com gató, gelat, xocolata, formatge, tapes salades, tapes dolces…

L’objectiu d’aquesta iniciativa és difondre i promocionar l’ametlla de Mallorca i productes relacionats, i també, de manera secundària, la dinamització comercial de la zona en la qual es desenvoluparà.

A la fira hi participen Bessó de Mallorca, Bon Bessó, Camp Mallorquí, Mundidulce, Fet a Sóller, La Menorquina, el  Forn Can Trias y ASCAIB (Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares).