El CIFP Politècnic de Llevant, campió de la 3ª edició de l’Escape Room: Missió ocupació de PalmaActiva

A aquest joc es treballen aspectes claus de la recerca de feina

529 alumnes de diferents cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d’adults han participat a aquesta iniciativa d’orientació laboral

El CIFP Politècnic de Llevant s’ha proclamat avui campió de l’Escape Room: Missió Ocupació que organitza PalmaActiva. Aquesta és una iniciativa d’orientació laboral per a joves on es treballen aspectes claus de la recerca de feina.

El CIFP Francesc de Borja Moll (2n) i l’IES Bendinat (3r) han estat els centres finalistes. 36 equips de 17 centres educatius i 529 alumnes han participat a la 3ª edició de Missió Ocupació, que s’adreça a cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d’adults.

Lupe Ferrer, regidora d’Economia, Comerç i Autònoms, i Carmen Aguiló, gerent de PalmaActiva, han lliurat els guardons als tres equips finalistes.

L’objectiu general d’aquest escape room de PalmaActiva és treballar de manera entretinguda tot el procés de recerca de feina i les competències professionals claus. Això es fa mitjançant el joc lúdic per motivar les persones participants i millorar l’adquisició dels coneixements.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empleo/orientacion-laboral/orientacion-laboral-para-jovenes/