PalmaActiva ha donat d’alta 36 empreses entre gener i juliol en el seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)

L’Ajuntament, mitjançant PalmaActiva, presta aquest servei gratuït d’informació i constitució d’empreses.

Rodrigo Romero al PAE de PalmaActiva
Els primers set mesos de l’any PalmaActiva ha donat d’alta 36 empreses en el seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) –un 40% més que l’any passat–. El punt PAE de PalmaActiva atén persones emprenedores de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h amb cita prèvia, explica Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació. “Si seguim amb la bona evolució d’aquest any superarem amb escreix les xifres de 2018”, apunta l’edil d’Ocupació.

Analitzant les dades en profunditat, de les 36 empreses creades, 21 van ser promogudes per dones i 15 per homes. La mitjana d’edat d’aquestes persones és de 39 anys. 33 de les altes va ser per donar-se d’autònom, i les tres restants de societat de responsabilitat limitada (SRL).

El regidor d’Ocupació destaca la gran varietat de tipus d’empreses que s’ha ajudat a crear des de PalmaActiva: les empreses de les que s’han fet més altes són les de l’epígraf d’activitats professionals (publicitat, relacions públiques…), seguides de comerç al detall, producció de pel·lícules i personal docent.

Durant aquest període comprés entre gener i juliol, el personal tècnic de PalmaActiva ha tramitat en total 59 expedients i ha fet 40 gestions d’altes i baixes d’empreses.

El punt PAE de PalmaActiva

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport a la finançament empresarial.

El PAE de PalmaActiva, que es va posar en marxa el març de 2018, ofereix els següents serveis gratuïts per a les persones que vulguin donar-se d’alta com a autònoms o constituir una societat limitada:
1. Informació general sobre aspectes legals, fiscals, comptables i de Seguretat Social.
2. Informació sobre ajuts i incentius vigents per a la creació d’empreses.
3. Constitució d’empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica CIRCE, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).
4. Tramitació del cessament de l’activitat mitjançant el sistema de tramitació telemàtica.

PalmaActiva tramita telemàticament altes per a:
– empresaris individuals (autònoms)
– societats de responsabilitat limitada (SRL)
– societats limitades de formació successiva (SLFS)

Per acudir al punt PAE s’ha de demanar cita prèvia omplint un formulari online. En 48 hores PalmaActiva contacta per fixar dia i hora per tramitar l’alta telemàtica al PAE del carrer Socors 22 de Palma.

Més informació:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.