Palma Film Office va gestionar 95 rodatges durante el primer semestre del 2019

Palma Film Office és el servei públic municipal que gestiona PalmaActiva i que té la missió de facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i d’agilitzar el treball de les produccions que tinguin com a escenari Palma.

Palma Film Office va gestionar 95 rodatges durante el primer semestre del 2019
Durant el primer semestre de 2019 PalmaActiva va tramitar 95 rodatges, que varen ser gestionats per Palma Film Office, oficina que depèn de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i que facilita tots els tràmits necessaris per gravar a Ciutat.

El tipus de rodatge per al qual hi va haver més peticions va ser el de fotografies (38), seguit de reportatges, documentals, programes de televisió i videoclips (35), espots publicitaris (20), i llargmetratges (2).

Algunes de les marques que varen seleccionar Palma per rodar els seus espots publicitaris en el primer semestre del 2019 varen ser Toyota, Instagram, Euromillones o Shell.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha manifestat que “des de l’Ajuntament es continuarà donant tot el suport possible a Palma Film Office per la riquesa que genera per a Palma”.

Promoció de Palma

Palma Film Office és un servei públic municipal que té la missió de facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i agilitzar el treball de les produccions que tinguin com a escenari la ciutat de Palma.

Serveis que ofereix Palma Film Office:
• Facilitar els tràmits municipals per a l’obtenció de permisos.
• Cercar localitzacions, serveis professionals i de logística, serveis complementaris…
• Donar suport institucional al sector audiovisual.
• Realitzar activitats de promoció de la ciutat com a seu de produccions audiovisuals.

Palma Film Office facilita al màxim la labor de les productores cinematogràfiques i televisives en la localització dels escenaris i gestiona la tramitació dels procediments administratius associats als rodatges. Palma Film Office realitza aquesta tasca en coordinació amb totes les administracions públiques involucrades en la concessió de permisos, tant a nivell local com regional i nacional, de forma que simplifica enormement l’agenda de contactes i les gestions burocràtiques que les productores han de desenvolupar.

Des de l’Ajuntament de Palma és dóna suport a la indústria audiovisual perquè és un focus directe i indirecte de riquesa per a l’economia local: fomenta l’ocupació, beneficia el sector serveis i exporta la imatge de la ciutat fora de les nostres fronteres, la qual cosa genera a la vegada una atracció de la inversió estrangera.
Saber més sobre la Palma Film Office

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.