Entre setembre i desembre PalmaActiva ofereix a la ciutadania 80 accions formatives amb 1.282 places per formar-se en diferents temàtiques

PalmaActiva ofereix formació en noves tecnologies, nàutica, competències laborals, idiomes, oficis, creació d’empreses…

Entre setembre i desembre PalmaActiva ofereix a la ciutadania 80 accions formatives amb 1.282 places per formar-se en diferents temàtiques
PalmaActiva oferirà entre els mesos de setembre i desembre 80 accions formatives –que suposen 2.315 hores de formació–. PalmaActiva oferta 1.282 places de formació en competències laborals, idiomes, oficis, noves tecnologies, nàutica, creació i gestió d’empreses… La formació de PalmaActiva és de diversa durada i es dirigeix a diferents col·lectius –persones sense feina, treballadors/es en actiu, persones emprenedores…).

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “a l’estiu seguim oferint formació –especialitzada en creació d’empreses–, però després del període estival molta gent vol començar a formar-se i per aquesta raó entre setembre i octubre oferim un gran ventall d’accions formatives”.

Romero recomana els ciutadans anar mirant el lloc web de PalmaActiva per poder inscriure’s en les acciones formatives que els interessin, “ja que hi ha formació que té molta demanda com la de nàutica i la de noves tecnologies i les places s’omplen molt ràpid”.

L’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma aposta per la formació com a vehicle per augmentar el capital intel·lectual de la ciutat. Temàtiques com les noves tecnologies, nàutica, les competències transversals, els idiomes, els oficis… conformen la sòlida oferta formativa amb la qual PalmaActiva pretén cobrir les necessitats de la ciutadania i millorar la seva posició davant del mercat laboral. L’any passat PalmaActiva va tenir més de 1.900 alumnes.

Més informació:
https://web.palmaactiva.com/agenda/
https://web.palmaactiva.com/cursos-de-formacion/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.