PalmaActiva ha ajudat a formar-se en competències digitals a 16 comerços

Cada establiment ha rebut 27 hores de formació grupal i fins a 4 hores de tutoria 

PalmaActiva ha ajudat a formar-se a 16 comerços mitjançant la segona edició del projecte Innovació Digital en el Comerç de Proximitat. Aquest programa ofereix als petits comerços de Palma una oportunitat per a millorar les competències digitals i la presència a internet i a xarxes socials.

Aquest taller es va desenvolupar entre el 7 de setembre i el 9 de novembre, amb l’objectiu que els comerços estiguessin preparats per realitzar campanyes digitals per al Black Friday i Nadal.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, afirma: “Estam molt satisfets de com s’ha desenvolpat aquesta iniciativa, el curs ha tingut una valoració de 9,75, el que ens anima a seguir l’any vinent”.

Fabrizio Di Giacomo, director general de Comerç, explica que tots els comerços participants han expressat la seva satisfacció amb la formació rebuda, han valorat molt postivament les tutories, i destaquen que els contactes també els seran molt positius: “A més, i el que és més important per a PalmaActiva, tenen la percepció de què l’esforç ha valgut la pena perquè podran aplicar els coneixements adquirits a les empreses per millorar”.

Els comerços que han seguit aquesta formació són: Helados Paco, Exquisitae, Esposts Kenia, Vidal Marina Service, Persianas Rodríguez, Señor Wuf, Imprenta Nueva Balear, Fajas Reina, Monge Shoes, La Rosaleda, Es Raconet, Pescadería El puerto de Marcos, Talleres Guillamon, Alpargatería La Concepción, La Industrial, Calzados Neus Palou i Gomex.

Durant aques curs, hi ha hagut dos grups (migdia i tarda), que seguien dues sessions de formació a la setmana. Els dimarts era presencial –un grup de 14 a 16 hores i l’altre de 19 a 21 hores– i els djous es feia una sessió online d’una hora. En total, cada comerç ha rebut 27 hores de formació.

A part de les sessions en grup, els comerços també han tingut tutories personalitzades de fins a 4 hores amb la formadora amb l’objectiu de poder aplicar i adaptar els coneixements adquirits en les sessions grupals a les característiques de cada comerç.