El col·legi Sant Josep Obrer guanya el primer premi del concurs PalmaActiva als millors projectes empresarials d’estudiants

PalmaActiva ha lliurat avui 30 de novembre els guardons als guanyadors i finalistes dels premis als millors projectes empresarials per a estudiants. Els alumnes Daniel Ordóñez, Jaume Rotger i David Aragón del col·legi Sant Josep Obrer han guanyat el primer premi, que consisteix en un val de 2.300 euros per a material tecnològic, mentre que el centre també ha guanyat un val de 1.000 euros. El seu projecte Gaming Today és d’una empresa que gestiona la creació d’espais de feina per a  “gamers” i “youtubers”. L’escola EDIB i el mateix col·legi Sant Josep Obrer han guanyat el segon i tercer premi (dotats amb 1.000 i 500 euros respectivament).

El concurs de PalmaActiva als millors projectes empresarials per a estudiants enguany ha arribat a la noveda edició. Aquest certamen és un concurs d’idees empresarials per a centres escolars en el qual s’analitza una idea de negoci per mitjà d’un pla d’empresa. El concurs té com a principal objectiu recolzar i difondre la cultura emprenedora entre l’alumnat dels centres educatius de Palma.

Aquest any han participat al concurs  38 alumnes de 7 classes que han presentat a la fase final de premis 7 projectes.

Fabrizio Di Giacomo, director general de Comerç, ha lliurat avui els premis i ha felicitat als guanyadors per l’esforç fet i ha desitjat que en el futur puguin aplicar en la seva vida laboral tot l’après durant el concurs.

 

RESUM GUANYADORS

1R PREMI – 2.300€ / 1.000€

Nom del projecte: Gaming Today

Centre: Sant Josep Obrer

Estudiants promotors: Daniel Ordóñez, Jaume Rotger i David Aragón

Professor: Marcos Vanrell

Idea de negoci: Empresa que gestiona la creació d’espais de feina per a  “gamers” i “youtubers”

 

2N PREMI – 1.000€

Nom del projecte: Rodet

Centre: EDIB

Estudiants promotors: Daniel Caro, Inés Bolívar, Lía Jurado, Stephanie Negrotti, Nerea Vidal

Professor: Juanjo Buendía

Idea de negoci: Autocine

 

3R PREMI – 500€

Nom del projecte: AR Mask

Centre: Sant Josep Obrer

Estudiants promotors: Adriàn Matemalas, Adrián Martínez, Pablo Jiménez, Alfonso Lougedo

Professor: Marcos Vanrell

Idea de negoci: Empresa que fabrica mascarilles personalitzades